Werkvoorbereider WTB

functieomschrijving

Je bent een zelfstandige, klantgerichte teamplayer, die beschikt over een groot oplossend vermogen en die sterk is in het plannen en organiseren.

 

Jij bent een ervaren werkvoorbereider en je hebt ervaring met turnarounds / onderhoudstops in de olie & gas industrie of in een andere industriële omgeving. Jij bent verantwoordelijk voor het zo efficiënt mogelijk uitwerken van de werkpakketten.

 

In deze functie ben je in dienst of wordt je ingehuurd voor een bepaalde tijd minimaal een half jaar tot een jaar, altijd verlengbaar en/of vast een contract.

Taken en verantwoordelijkheden

 

  • Zelfstandig uitvoeren van de werkvoorbereiding ten behoeve van het preventief (en correctief) onderhoud/nieuwbouw
  • Opstellen werkmethoden, deelactiviteiten, tijdsplanningen en de ingeschatte doorlooptijden
  • Verrichten van een statusopname van de situatie ter plekke of de aangeleverde documentatie overeenkomt met de werkelijkheid
  • Pakketten voorzien van P&ID’s, tekeningen foto’s en technische documentatie

wat neem jij mee

 

  • Minimaal 2-5 jaar werkervaring op het gebied van werkvoorbereiding binnen het preventief/correctief onderhoud binnen een industriële omgeving
  • Goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift, Duits of Frans is een pre.
  • Computervaardigheden: MS Office / planning-, werkvoorbereidings- en beheerssystemen (o.a. SAP, MS Project, Roser)

 

Als je op zoek bent naar een gespecialiseerd bureau, dan zit je goed bij ons. We vinden het belangrijk om jou te leren kennen, zodat we precies weten welke functie en welk bedrijf goed bij jou past. We zetten ons voor meer dan 100% in om een baan/project voor jou te regelen. Naast het aanbieden van loondienst contracten bieden wij onze opdrachten ook aan als ZZP opdrachten.

Zsm beginnen

Rotterdam/Amsterdam

Fulltime

In overleg

Langdurige projecten