Projectleider E&W Utiliteitsbouw

functieomschrijving

Als projectleider E&W vorm je een belangrijke schakel tussen alle partijen als het gaat om de bijzondere technieken binnen de utiliteitsbouw, zoals b.v Elektra, HVAC, sanitair en sprinklerinstallaties. Jij organiseert, coördineert en controleert deze werkzaamheden van de projecten die je onder je beheer hebt en bent verantwoordelijk voor de oplevering van de projecten Je onderhoudt contacten met opdrachtgevers en interne collega’s over de voortgang. Jou standplaats is Roosendaal, maar je zal ook veel werkzaam zijn vanaf projectlocaties door heel het land.

Wie ben jij

 

  • Je bent in het bezit van een afgeronde HBO opleiding richting Bouwkunde, Elektrotechniek, Installatietechniek of vergelijkbaar
  • Je beschikt over minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
  • Je hebt ervaring met het begeleiden van E&W trajecten binnen utiliteitsbouw
  • Je beschikt over organisatorische capaciteiten
  • Je denkt in oplossingen en weet verschillende belangen tegen elkaar af te wegen
  • Je beschikt over goede communicatievaardigheden in het Nederlands en het Engels

wat bieden wij

 

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een prima salaris en pensioenregeling(UTA CAO)
  • Bedrijfsauto, laptop, mobiele telefoon
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan onze collectieve zorgverzekering
  • Ontwikkelingsmogelijkheden zijn zeker bespreekbaar (graag zelfs)

 

 

In het kort iets meer over wat je gaat doen:

In de aanbestedingsfase ondersteun je de collega’s van de calculatieafdeling bij de prijsvragen en prijsvergelijkingen voor de verschillende technieken. Je zoekt varianten in uitvoeringsmethodes, bespreekt de bouwkundige impact ervan met de interne collega’s van de afdeling engineering en tekenkamer. Tenslotte stel je de varianten voor aan de eindverantwoordelijke.

Bij design & build projecten werk je mee aan het ontwerp van de installaties zodat deze zo goed mogelijk beantwoorden aan de verwachtingen van de klanten.

Voor onze projecten in uitvoering ondersteun je de projectleiders voor alles wat betreft technieken. Je verzorgt prijsaanvragen, analyseert inkomende offertes en legt onderaannemers vast. Je coördineert de verschillende partijen on-site en houdt toezicht op de uitvoering. Je controleert kwaliteit, rendementen en budgetten. Tenslotte zorg je samen met de projectleiders voor een kwalitatieve oplevering van de projecten.

In deze functie leg je verantwoording af aan de Commercieel Directeur. Vanuit de functie bied je ondersteuning aan de afdeling inkoop en uitvoering. 

 

Als je op zoek bent naar een gespecialiseerd bureau, dan zit je goed bij ons. We vinden het belangrijk om jou te leren kennen, zodat we precies weten welke functie en welk bedrijf goed bij jou past. We zetten ons voor meer dan 100% in om een baan/project voor jou te regelen. Naast het aanbieden van loondienst contracten bieden wij onze opdrachten ook aan als ZZP opdrachten.

Zsm beginnen

Roosendaal

Fulltime

In overleg

Toonaangevende projecten