recruitment (deels) uitbesteden

Je vind de perfecte kandidaat met ons

Waarom het deels of volledig uitbesteden van je recruitment echt iets voor jouw bedrijf is.

Wanneer je één of meerdere vacatures open hebt staan, wil je natuurlijk dat deze zo snel mogelijk en met goede medewerkers worden ingevuld. Maar het zoeken én vinden van de juiste personen in deze krappe arbeidsmarkt is uitdagend en neemt veel tijd in beslag.

 

Dus, in plaats van dat je nu halsoverkop op zoek gaat naar een recruiter, om je recruitmentafdeling op te zetten of uit te breiden, kun je het ook helemaal anders doen. Bijvoorbeeld door je recruitment volledig/deels uit handen te geven. Wij leggen je uit welke voordelen dit heeft.

 

De voordelen van je recruitment (deels) uitbesteden….

Er zitten super veel voordelen aan het uitbesteden van je recruitment. Denk aan lagere kosten, een professioneler proces en flexibiliteit in de wervingscapaciteit (je hebt waarschijnlijk niet elke maand evenveel vacatures openstaan). Als recruitment specialisten hebben wij jarenlang ervaring op kunnen doen. Wij kennen de wereld van uitzenden, zzp bemiddeling en werving en selectie dan ook als geen ander.

 

De meerwaarde van htphees

Wij gaan altijd voor een langdurige match zodat de medewerker kan groeien binnen jouw bedrijf. Door met ons in zee te gaan krijg je toegang tot ons uitgebreide netwerk van talenten. Het is dus een stuk makkelijker zoeken dan een vacature plaatsen op de standaard websites. Daarnaast bieden wij intensieve nazorg om te verzekeren dat de match helemaal goed is. Mocht je binnenkort een open plek willen invullen en ben je opzoek naar de beste match? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

 

Het belang van persoonlijkheid

Door onze persoonlijke aanpak zorgen we ervoor dat medewerkers zich langdurig willen binden aan de organisatie. Door de verbinding met zowel de klant als de kandidaat aan te gaan kunnen wij beide kanten eerlijk en goed adviseren over de situatie.

OVER HEES TECHNISCH PERSONEEL

Uitzendbureau | Sinds 2021

 

Vanuit onze hospitality achtergrond zijn wij dienstverlenend, voeg daar betrouwbaar, bemiddelend en een ‘no nonsens cultuur’ aan toe en je hebt de ideale partner om mee samen te werken.

 

Waar andere stoppen, gaan wij door en zetten wij net dat stapje extra. Ook geven wij graag (vrijblijvend) advies voor diegene die niet weten wat ze met hun carrière aan moeten, een switch willen maken of ondernemer willen worden. Wij hebben hier zelf ook al eens mee te maken gehad. Wellicht is een bak koffie bij ons op kantoor net dat duwtje in de goede richting.

 

Als je op zoek bent naar een gespecialiseerd bureau, dan zit je goed bij ons. We vinden het belangrijk om jou te leren kennen, zodat we precies weten welke functie en welk bedrijf goed bij jou past. We zetten ons voor meer dan 100% in om een baan/project voor jou te regelen. Naast het aanbieden van loondienst contracten bieden wij onze opdrachten ook aan als ZZP opdrachten.

EIGENAAR

Adrie Hees | Eigenaar Hees Technisch Personeel

 

Tot 2017 heb ik de meeste werk ervaring opgedaan in de horeca, waarvan de meeste jaren als leidinggevende in toonaangevende horeca zaken (Luden Breda, Hooihuis in Roosendaal, Visj in Bergen op Zoom, Bowling Bergen op Zoom en altijd verbonden met het Spuihuis in Bergen op Zoom).

 

Al die jaren met heel veel plezier hard gewerkt en elke horeca zaak voelde ook een beetje als die van mij, maar met 2 jonge kinderen en een lieve vrouw is dat lastig te combineren. Omdat ik het ook fijn vind om met mijn gezin leuke dingen te doen in plaats van altijd maar werken als andere vrij zijn en ik de kans kreeg om in 2017 bij een Technisch uitzendbureau te gaan werken (Prima personeel) heb ik besloten het roer om te gooien. Ik kan zelf geen spijker in de muur slaan maar ik ben wel heel goed met mensen en mensen zijn wel goed met mij. Het leukste van mijn werk vind ik dat ik mensen ook echt kan adviseren en begeleiden in de keuzes die ze moeten maken. Ik kan nog steeds geen spijker in de muur slaan maar wel (met de kennis die ik nu heb) heel veel mensen ‘helpen’ naar dat stukje werk geluk wat ik ooit ook heb gevonden.

kernwaarden

betrouwbaar

Betrouwbaarheid heeft verbinding met het woord vertrouwen. Je bent te vertrouwen, ik ben te vertrouwen en iedereen kan op ons vertrouwen bouwen.

verbonden

Medewerkers voelen zich verbonden als ze verbonden zijn met zichzelf. Dit betekent dat mensen zichzelf kennen maar ook de mogelijkheid en ruimte krijgen om hun talenten en kwaliteiten in te zetten. Pas dan staan je mensen echt in hun kracht.

dienstverlenend

Dienstverlenend is een ruim begrip en heeft verschillende definities. Maar het belangrijkste blijft de instelling om altijd voor iedereen het beste te willen doen.