Adviseur inkoop- en contractmanagement

functieomschrijving

Als adviseur ‘inkoop en contracten’ maak jij deel uit van een team dat de verantwoordelijkheid heeft over het vaste en variabele onderhoud aan de Haringvlietsluizen, Hollandsche IJsselkering en de Volkeraksluizen.


Jij de expert op het gebied van inkoop en contractadvies.
Jij bent verantwoordelijk voor de sturing, advisering en beheersing van de realisatiecontracten.
Hierbij geef je tijdens de uitvoering van contracten onder andere advies over hoe je met wijzigingsvoorstellen en claims omgaat.

 

Je analyseert risico’s, adviseert hierover naar betrokkenen voordat een contract wordt afgesloten en ziet erop toe dat bij contracten is voldaan aan de randvoorwaarden, zoals afspraken met de omgeving en opdrachtgever. De projecten of contracten waar jij aan werkt kenmerken zich door enig afbreukrisico.

 

Je adviseert en organiseert de beheersing van lopende contracten, over inkoopstrategieën en aanbestedingsdossiers voor (onderdelen van) projecten. Je integrale adviezen sluiten naadloos aan op het werkproces rondom inkoop- en contractmanagement.

 

Je kent de ins & outs van het hele proces van inkoop- en contractmanagement binnen de publieke sector. Je overlegt over het opstellen van het contract met de projectteamleden en deskundigen uit verschillende disciplines.

wie ben jij?

 

  • HBO/MBO werk en denk niveau
  • Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare kennis en relevante ervaring met het begeleiden van de uitvoering van contracten op het gebied van civiele techniek, werktuigbouw, electrotechniek en industriële automatisering
  • Je hebt kennis en relevante ervaring met het opstellen van contracten op het gebied van civiele techniek, werktuigbouw, electrotechniek en industriele automatisering
  • Je hebt inhoudelijke kennis in relatie tot relevante contractvormen (D&C, ingenieursdiensten en prestatiecontracten) en voorwaarden (UAV-GC, ARVODI) en je hebt kennis en actuele ervaring met SCB

 

wat bieden wij?

  • Zeer goede voorwaarden zijn kenmerkend voor deze functie
  • Mogelijkheid tot thuis werken (behalve op maandag en donderdag)
  • Toon aangevende projecten
  • Minimaal 2 jaar met meerdere jaren verlengbaar
  • 24 tot 36 uur per week bespreekbaar

 

Als je op zoek bent naar een gespecialiseerd bureau, dan zit je goed bij ons. We vinden het belangrijk om jou te leren kennen, zodat we precies weten welke functie en welk bedrijf goed bij jou past. We zetten ons voor meer dan 100% in om een baan/project voor jou te regelen. Naast het aanbieden van loondienst contracten bieden wij onze opdrachten ook aan als ZZP opdrachten.

Zsm beginnen

Rotterdam

Fulltime/Parttime 

Verdiensten op overheid niveau

Mooie en belangrijke project locaties